Lite tipsigt

Ett litet Londontips: Precis nästan vid HMV och Disney store (H&M för att vara mer exakt) på Oxford Street så gömmer sig en liten liten gränd som heter St. Christophers place, som både turisterna och de stressade människorna från Oxford St helt missar. En liten idyll bara 20 meter från kaoset. Där ligger flera små söta butiker där man kan köpa hemmagjorda karameller och tvålar och affärer som t.ex Mulberry och Marimekko. Lilla gränden mynnar ut till ett litet torg (för att sedan fortsätta på andra sidan), endast bestående av uteserveringar och människor som njuter av god lunch och lugn.


St. Christophers Place

Precis runt hörnet till höger så fortsätter paraden med härliga restauranger och uteserveringar från världens alla hörn på en gata som heter James Street. Också en riktig liten pärla! Där kan man äta spanskt, franskt, italienskt, mexikanskt, libanesiskt eller nästan vad som helst.


Mumsigt på Apostrophe

De bästa billiga lunchmackorna hittar ni på Apostrophe som också ligger på St. Christophers Place. För helt humana priser kan man få underbara baguetter i fantastiskt gott bröd med underbara fyllningar. Har flera olika sorters fäskpressade juicer som bara inte är av denna värld dessutom!

Annars känns skolstart rätt så värdelöst. Muntrar upp mig själv med att planera lite äventyr inför framtiden!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0