And In The End, The Love You Take, Is Equal to The Love You Make

Konserten i söndags var det bästa jag varit med om. Jag vet inte vad mer jag ska säga. Allt jag vet är att jag nog aldrig har varit lyckligare i hela mitt liv. Det enda utantaget kanske är den här dagen. Paul McCartney på Ullevi 2004 var fint det med. Men tusan. Det här.. känner mig mållös.


Crosby, Stills and Nash

Vi kom till Hyde Park runt 13-snåret. Trängde oss så långt fram vi kunde i publikhavet och slog oss ner 20 meter från scenen. Dagen var än så länge årets varmaste här och vi påbörjade vår 6 timmar långa väntan innan Paul skulle entra scenen. Under tiden fick vi se Joshua Radin, Elvis Costello, Neil Finn och Crosby Still and Nash.


Runt 19.30 kom han ut på scenen. Extas!!


20 meter från Paul i 3 timmar. Herregud.


När han spelade Something så kunde man bara inte hålla tillbaka tårarna. SÅ JÄKLA FINT OCH BRA, ååh. Kanske kvällens bästa nummer. Klicka på länken för att se lite filmat.


Så fin tribute att det inte är sant. Fina fina George Harrison.


I've got a feeling, a feeling I can't hide, oh no. OH NO


Det började skymma, Paul spelade Let It Be, Fiiiint.


Sedan exploderade scenen. Live and Let Die såklart.
Under Hey Jude behövde inte Paul göra så mycket, vi i publiken sjöng det mesta åt honom.


Welcome home Paul!


Världens finaste människa skulle jag tro.

Tre timmar av konstant eufori, skriksång, glädjetårar, skratt och dans. Paul är så himla fantastisk, han var på strålande humör, charmig och så har han också en låtrepetoar som heter duga. Ja, vad kan jag säga. Allting var bara så perfekt. Thank you my love.

Midsommar i Hyde Park

Själva midsommarafton spenderade jag självklart bakom bardisken på jobb. Men eftersom att de flesta Londonsvenskar tvingas jobba på midsommar här, så var det igår som var det stora firandet i Hyde Park.


Svenskarna hade tagit över en bit av Hyde Park


Filip var vacker som en brud i upphittad halmkrans

Vi hade fixat ihop den midsommarmat vi kunde komma över - vilket var en hel del t.ex gravadlax och löksill - från Sainsbury's (vad annars?) och satte oss på en picknickfilt bland massa andra Londonsvenskar och engelsmän som inte riktigt förstod vad det egentligen handlade om.


Kajsa kom också. Numera bor hon också med oss på Frogmore


En helan går såklart!


Och så blev det ju dans såklart. Smågrodorna säkert 20 gånger, raketen, prästens lilla kråka, vi äro musikanter och diverse julsånger också, hm.


Väldigt mysigt var det. Sidan om midsommarfesten var det "Hard Rock Calling festival" och Stevie Wonder spelade. Idag ska jag och Viktor till Hard Rock Calling för att se......


Note to self: Klipp luggen


Kajsa hade lite photosession med kärleksparet. Gulliga!


Chris försöker på fjutt på brasan

När vi kom hem till Frogmore så hade Flat 1 annordnat en BBQ i trädgården. Vi slog oss ner och åt popcorn, pratade och sjöng sånger.


Mysig avslutning på kvällen.

Och som sagt, nu ska jag och Viktor snart bege oss tillbaka till Hyde Park för Hard Rock Calling. Under dagen spelar diverse band som Elvis Costello och Crosby Stills and Nash. Men det är inte därför vi är där. Vi är först och främst där för att se kvällens sista nummer. Japp, idag ska vi se PAUL MCCARTNEY!!!!!

Besök


Filip, jag, Viktor och Claudia

Förra helgen hade vi ju besök av Claudia! Samt att Viktor nu mera att resident på Frogmore. Och imorgon smäller det, AAAAAAH!

Onsdagspicknick


Wandsworth Park

Häääärlig vecka. Hur mycket plusgrader och sol som helst. Efter äventyr i Parsons Green ringde jag Viktor och bad honom springa och köpa engångsgrill och lite majskolvar och vin. Spenderade kvällen grillandes i Wandsworth Park. Bra sett att spendera att onsdagskväll tycker jag.


Äntligen är det sommar!

sainsbury's champagne och grönsaksoppa

Så var det ju bröllop i lördags! När jag var hemma i sverige köpte jag med med en fin flagga och ett fint vykort, så lagade vi grönsaksoppa och köpte sainsbury's egna champagne som vi drack ur fina plastglas. Japp, det är så vi firar kungabröllop på Frogmore!


Datorn igång, "champagnen" upphälld och soppan puttrandes på spisen. Som vi fick sleva upp med decilitermått dessutom för vi har ju ingen soppslev. Inget kungligt direkt men tjusigt ändå!


Sedan var det igång... SÅ VACKERT!!!


Och så fick som varandra tillslut!

Resten av helgen har bara varit en enda dimma med festande och vindögdhet känns det som. Så blir det ibland men nu är det tillbaka till allvaret. Och ni kan aldrig ana vad för underbart jag ska på nästa helg!!

Sverigehelg och marsvinsgos

Nu är tentaveckan äntligen över, phew! Direkt efter att ha avslutat femte och sista så tog jag mig ut till Gatwick Airport för att åka hem till Helsingborg över helgen och vila upp mig efter all stress.

Lite bilder på vad jag har sysslat med där:
Åka hem känns alltid som att färdas i en tidskapsel och London är bara en dimma helt plöstligt. Sova i min gamla säng i mitt gamla rum som fortfarande är fullt med drömmar om spännande platser. Konstigt att ena sekunden vara här, och sedan är jag där och inte här, sedan är jag här igen och inte där. Ni förstår vad jag menar va? Som att leva två helt olika liv. Och här i London skiftar jag mellan att vara student och barmaid (bartender). Även det kan kännas lite förvirrande ibland. Men hursomhelst, väldigt väldigt mysig helg.

Kommer också hem med bokad Parisresa till min födelsedag i oktober. Trodde jag skulle ha ännu en resa bokad när jag kom tillbaka men så är inte fallet så om någon vill åka med mig till New York i November så säg till så bokar vi!

Cheers.mjeh

Denna veckan kommer döda mig. Alltså jag tror verkligen det på riktigt. Låt det bara bli helg.

torsdag

Fyller iPoden med Modest Mouse, ska snart ut på 1½ timmes powerwalk till Fulham Broadway och tillbaka. Försöker göra den promenaden på lediga dagar när man inte har annat för sig. Sedan är det plugg som gäller resten av dagen. Examweek coming up next week! (vill inte).

RSS 2.0