klantigt

Försov mig så ini hoppsan idag och missade föreläsningen på skolan. Klantigt.


Dum tjej

I wish I had a sun-tan. I wish I had a pizza and a bottle of wine.


En vanlig tisdag i skolan. Låååång dag. På rasten springer man ut och käkar lunch.


Med tall americano i handen.



Och det var den tisdagen. Precis som alla andra tisdagar. Sitta i skolbänken i 6 timmar tills man får så mycket spring i benen att man sprängs. Nu blir det stress för mig fram till fredag med skola och jobb. Hörs till helgen!

Covent Garden








Söndag i Richmond


Idag åkte jag till Richmond för att möta upp:


Filip!


Grönt och lummigt


Jag + söt mage




Klev ombord på en båt för lunch i solen. Jag åt pasta med kräftsjärtar, ruccola, parmesan och vitlök!


Bra söndag!

lite nya saker..

Har köpt en ny kamera idag, Canon EOS1000D. Är helnöjd! Lite bilder:


Första bilden. På mitt rum, oooh.


Nya kameran + nya hårfärgen!


Mysig dag. Köpte min nya favoritöl Cusqueña som tydligen är tillverkad i 'the foothills of macchu picchu', mums och kollade på The boat that rocked. Så-himla-bra-film-jag-dör! Grät och skrattade om vartannat i 2 timmar. Se den!



Ger denna kvällen tummen upp! Grattis till min lillasyster Elisabet som konfirmerades idag!

och så har jag inte bloggat på en vecka ändå..

Jag skulle blogga en gång om dagen lovade jag. Men se, i söndags var jag ute på party med Filip och det blev nog den mest tokiga fulla kvällen på länge, pinsamt nog! I måndags var jag mer bakfull än någonsin och det höll i sig enda till i tisdags. I alla fall, min kamera gick sönder någon gång där under kvällen. Displayen gick sönder helt totalt. Därav denna frånvaron.

Men!
Imorgon kilar jag iväg till Argos. Ska köpa mig en digital systemkamera denna gången så nu ska det bli riktigt kul att fylla denna bloggen med fina bilder på ett somrigt London. Ikväll blev jag ledig från jobb och har pratat i kanske 2½ timme på skype med mina bästa föräldrar och mår så mycket bättre nu. Ska förstöra det med att kolla på den bästa men också sorgligaste filmen jag vet, Titanic. Köpte den idag för jag var tvungen så nu ska jag gråta i 3 timmar över Jack och Rose's förbjudna kärlek. Så vackert. Bästa filmen!

Imorgon tar jag bilder med min nya kamera. Måste visa er min nya hårfärg.
xx

Lördag i Richmond Park

Lördag! och idag är det en riktig sommardag, härligt! Jag och Filip bestämde oss för att ta årets första picknick och åkte till Richmond Park!


Så fiiin och mysig park!


Filip under den flygplansfria himeln. Det var så varmt och skönt att det nästan inte var på riktigt!


Bjuder på denna fulisbild. Jag var ju faktiskt också där och mumsade på baguette, melon och nektariner!


Välkommen sommarn!


East Sheen är ett supermysigt och lyxigt område. Vissa dagar bara älskar man att man bor i London mer än något annat. Idag är en sån dag. Precis som typ alla andra dagar när solen skiner.


Ikväll är jag ensam hemma på Frogmore, buhu. Funderar på att köpa lite home delivery. Japp, så får det bli! Och lite rosévin såklart, nom nom.

Gränder och gömställen

Jag verkar tydligen gilla det där med gränder, för idag sprang jag på en till och blev helt till mig! KINGLY COURT är gränden som jag har hört talas om, gått förbi flera flera gånger men ändå lyckats missa. Supermysig! Se själva:


Kingly Court, gömstället intill Carnaby Street

Hit ska man definitivt svänga in om man har vägarna förbi Carnaby Street och om man tycker om att shoppa vintage grejer/kläder eller om man gillar små, söta, knäppa saker. Tre våningar är det av bara detta!


Fint och gulligt!

Camellia är nog det sötaste lilla fik jag sett. Fanns små stolar ute i solen eller mysiga små fåtöljer att slå sig ner i när vädret inte vill sig. De har hur mycket te som helst och det verkar dessutom vara ett väldigt lugnt och fridfullt ställe. Ska definitivt besökas en dag! Nere till höger ligger en butik som heter Birdcage som jag blev så himla kär i och fick hålla hårt i plånboken för att inte tömma den på små knäppa japanska saker som t.ex små hundar att snurra in hörlurarna kring.



C'est ici har massa cupcakes i glada färger, macarons och kaffe om man vill ha samt en mysig uteserving. Tror dock inte att deras cupcakes slår LOLA's, som gör världens godaste cupcakes (finns att köpa på Selfridges bland annat)

Måste tillägga att idag är nog den första dagen sedan jag kom hit som jag inte har stressat nästan allt. Så himla skönt. Man mår så himla mycket bättre utan stress.

Lite tipsigt

Ett litet Londontips: Precis nästan vid HMV och Disney store (H&M för att vara mer exakt) på Oxford Street så gömmer sig en liten liten gränd som heter St. Christophers place, som både turisterna och de stressade människorna från Oxford St helt missar. En liten idyll bara 20 meter från kaoset. Där ligger flera små söta butiker där man kan köpa hemmagjorda karameller och tvålar och affärer som t.ex Mulberry och Marimekko. Lilla gränden mynnar ut till ett litet torg (för att sedan fortsätta på andra sidan), endast bestående av uteserveringar och människor som njuter av god lunch och lugn.


St. Christophers Place

Precis runt hörnet till höger så fortsätter paraden med härliga restauranger och uteserveringar från världens alla hörn på en gata som heter James Street. Också en riktig liten pärla! Där kan man äta spanskt, franskt, italienskt, mexikanskt, libanesiskt eller nästan vad som helst.


Mumsigt på Apostrophe

De bästa billiga lunchmackorna hittar ni på Apostrophe som också ligger på St. Christophers Place. För helt humana priser kan man få underbara baguetter i fantastiskt gott bröd med underbara fyllningar. Har flera olika sorters fäskpressade juicer som bara inte är av denna värld dessutom!

Annars känns skolstart rätt så värdelöst. Muntrar upp mig själv med att planera lite äventyr inför framtiden!

Sista dagen på lovet

Sista dagen på lovet idag. Planerna var egentligen att åka till Oxford men när vi precis skulle åka hemifrån så fick jag veta att jag skulle jobba på kvällen. Ändrade om planerna och såhär blev dagen istället:


Åkte till fantastiska Regent Park. Underbar park, köpte kaffe och njöt av fina vädret.


Gick till London zoo. Vädret blev lite sämre. Efter att tag där inne så rinde de från jobb och sa att jag inte alls skulle jobba idag (nehä?!). Helt o.k zoo, men djuren var trötta och det var inte jätteinspirerande. Mina favoriter var de bedårande African hunting dogs och Filip gillade girafferna mest.


Tillbaka till allvaret. Åkte till Baker street för att klura på lite skumma brott som begåtts.


Watson funderade också


Fanns en hel del roliga leksaker

Bra dag i alla fall. Gick till svenska affären, fikade i Marylebone, shoppade loss på HMW och lagade god mat hemma på Frogmore! Nu blir det rosévin och Criminal Minds. Fin sista dag på lovet.

Och förresten ska jag försöka bli superbloggaren nr. 1, känns roligare när det händer lite saker här. Lovar er ett inlägg om dagen, woho!

Cheers,


Ett litet Sverigebesök

Har varit hemma i Sverige över påsk. Så himlans himlans mysigt!

Väldans fin utsikt från flyget hem. Myspys med god bok. Blev mött på flygplatsen av familj + viktor. Kunde inte bli bättre än så!


På rummet på stålgatan var allting sig likt. Hela veckan bestod bara av kramar, mys och god mat och jag var glad


Sedan det vemodiga åka hem och säga hej då vi syns om två månader. Jobbigt men lyxade till det på Kastrup med vin och dumlekola!

Hemma i London igen sedan i fredags. Hade ingen aning om att jag skulle mötas av sommar, 20 grader och lövsprickning, vilket var en upppiggande överraskning!

RSS 2.0