Midsommar i Hyde Park

Själva midsommarafton spenderade jag självklart bakom bardisken på jobb. Men eftersom att de flesta Londonsvenskar tvingas jobba på midsommar här, så var det igår som var det stora firandet i Hyde Park.


Svenskarna hade tagit över en bit av Hyde Park


Filip var vacker som en brud i upphittad halmkrans

Vi hade fixat ihop den midsommarmat vi kunde komma över - vilket var en hel del t.ex gravadlax och löksill - från Sainsbury's (vad annars?) och satte oss på en picknickfilt bland massa andra Londonsvenskar och engelsmän som inte riktigt förstod vad det egentligen handlade om.


Kajsa kom också. Numera bor hon också med oss på Frogmore


En helan går såklart!


Och så blev det ju dans såklart. Smågrodorna säkert 20 gånger, raketen, prästens lilla kråka, vi äro musikanter och diverse julsånger också, hm.


Väldigt mysigt var det. Sidan om midsommarfesten var det "Hard Rock Calling festival" och Stevie Wonder spelade. Idag ska jag och Viktor till Hard Rock Calling för att se......


Note to self: Klipp luggen






Kajsa hade lite photosession med kärleksparet. Gulliga!


Chris försöker på fjutt på brasan

När vi kom hem till Frogmore så hade Flat 1 annordnat en BBQ i trädgården. Vi slog oss ner och åt popcorn, pratade och sjöng sånger.


Mysig avslutning på kvällen.

Och som sagt, nu ska jag och Viktor snart bege oss tillbaka till Hyde Park för Hard Rock Calling. Under dagen spelar diverse band som Elvis Costello och Crosby Stills and Nash. Men det är inte därför vi är där. Vi är först och främst där för att se kvällens sista nummer. Japp, idag ska vi se PAUL MCCARTNEY!!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0